GEEN RETOUR MOGELIJK TIJDENS DE UITVERKOOP

 

Volgens de Belgische wetgeving heb je 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering het recht om jouw aankoop terug te sturen zonder betaling van boete en zonder opgave van reden. Je dient dit wel binnen die termijn te melden aan Misspoppywear door een e-mail te sturen naar retour@misspoppywear.be, Je verzendt het pakket ,met ingevoegd, het retourformulier

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking en op eigen kosten en risico teruggestuurd te worden naar Misspoppywear, Poststraat 36,8560 Gullegem, België. Zorg voor voldoende frankering van het pakket en voeg een briefje toe met vermelding van je naam, adres, bankrekeningnummer en het ordernummer. Verzendkosten, door u gemaakt, worden niet terugbetaald. 

Bij retourzendingen afkomstig van landen buiten Europa geldt dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de betaling van de invoerrechten. Daarom verzoeken we je vriendelijk om op de factuur ‘Pre importation’ te schrijven en de factuur in het plastic hoesje op de doos te plakken. Dit is een hulpmiddel om het probleem met de invoerrechten te vermijden. Het is helaas geen garantie. Als we voor het retour ontvangen van de artikelen toch invoerrechten moeten betalen, zullen deze kosten verrekend worden met het te ontvangen retourbedrag. 

Na ontvangst van je pakket stort Misspoppywear de som van aankoop zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeuren. 

Indien u u bestelling wilt herroepen, kunt u gebruik maken van volgend formulier: Modelformulier herroepingsrecht

© 2012 - 2020 Misspoppywear, retro shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel