The vintage lifestyle, retro tips en reviews van leuke jurken. Koop nu veilig en snel online bij Misspoppywear, retro boetiek

Deze retro blog gaat over alles wat in het wereldje van mezelf, Miss Poppy, belangrijk is. Je kunt hem verder volgen op https://misspoppysgazette.blogspot.be/

Tien tips om je vintage/retro garderobe op orde te brengen

  1. Als je het kledingstuk vorig jaar niet droeg, doe het dan weg. Het is duidelijk, je voelt je niet goed bij dit kledingstuk.
  2. Kijk wat je nog nodig hebt en wat je al hebt, liggen er al 3 zwarte cardigans in je kast, investeer dan niet in nog één(hoe leuk hij ook is)
  3. Investeer in basisstukken: klassiek zwart jurkje, witte blouse, ballerina's...
  4. Koop de juiste maat, koop geen kledij voor als je die extra pondjes zal kwijt zijn en niemand draagt graag te kleine kledij.
  5. Stel outfits samen met wat je al hebt, zo kan je zien wat je nog mist in je garderobe
  6. Investeer in accessoires, ze zijn een relatief goedkope manier om je outfit te pimpen en ze blijven je trouw door dik en dun(haha, heb je hem?)
  7. laat je niet overtuigen om iets te kopen omdat het in sale staat. Als je het niet gaat dragen is het zowiezo een slechte investering.
  8. Investeer in schoenen: klassieke zwarte pumps, gemakkelijke stapschoenen, zomerse sandaaltjes...
  9. Mix retro en vintage, het hoeft niet allemaal nieuw en duur te zijn. Sommige dingen zoals handtassen worden mooier met tijd.
  10. Laat wat plaats voor drama: een beetje fake-fur, een exotische jurk, een opzichtig paar oorringen, felle kleuren...Het moet niet allemaal perfect en zo serieus zijn.

 

 

Heb je na dit alles gezien dat je nog wat stukken te kort hebt? Ga dan even op de webshop kijken voor inspiratie.

Miss Poppy 

Wondermooie retro kledij bij Misspoppywear. Koop nu veilig en snel on line!

© 2012 - 2018 Misspoppywear, retro shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel