Bij Misspoppywears private shop kun je shoppen wanneer het jou past, let wel, de shop is enkel op afspraak te bezoeken. Je hebt er de ruimte voor jou allleen. Niet ellendig lang wachten aan de paskamers. In de pivate shop heb een unieke retro collectie tot jouw beschikking en kun je alles naar hartelust passen. Wil je in het weekend, 's avonds, alleen of met vriendinnen shoppen, aan jou de keuze. Je kunt een gezellige (vrijgezellen)avond starten met een uurtje shopplezier.

Je shopt er in de sfeer van weleer in een retro omgeving, een stapje terug in de tijd. Een ideale manier om eens te onthaasten.

Je kunt het item dat je wilt passen eventueel op voorhand reserveren via de webshop. Je maakt dan een order en kiest dan de optie betalen bij afhalen. Bij reservering is er een beperking van max 5 stuks. We vragen ook om binnen de 3 dagen een afspraak te maken om te komen passen. Past het item niet of vindt je het niet mooi, geen probleem, je hebt geen koopverplichting. Wij annuleren dan gewoon het order.

Je kunt in onze private shop zowel cash als met bancontact/visa betalen, breng voor dat laatste eventueel wel je digipass van je bank mee.

In de private shop van Misspoppywear heb je alle tijd om relax en ontspannen te passen. Wij ontvangen je persoonlijk en geven je graag advies. Je kunt een afspraak maken van ma tot do tussen 10-19 uur en op vrij. en zat. tussen 10-17 uur. 

Bel of mail dus voor een afspraak op info@misspoppywear.be of 0032(0)496/458432Misspoppywear, Poststraat 36, 8560 Gullegem.

NIEUW-NIEUW-NIEUW
Vanaf januari is de private shop van Misspoppywear, retro boetiek elke 2e zondag van de maand vrij toegankelijk van 14-17 uur!!! Allen welkom in de Poststraat 36-8560 Gullegem-België

 

Misspoppywear, Poststraat 36, 8560 Gullegem.

Je bent van harte welkom.

Misspoppywear

Misspoppywear, retro online shop met stijlvolle  swing en penciljurken.

 

 

 

© 2012 - 2020 Misspoppywear, retro shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel